Rob van Daal is een bekende multi-artiest. Deze rasechte Brabantse volkszanger treedt al meer dan 25 jaar op in cafés, zalen en grote evenementen door heel Nederland. Je kunt hem onder andere kennen van de hits ‘Ik Ga Leven’ en ‘Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld’. Overal waar hij komt is het een groot feest!

Bekende multi-artiest Rob van Daal vaart een andere koers op

Alles wat Rob van Daal doet, doet hij vol overgave. Zo is hij sinds maart 2020 begonnen aan nieuw werk. Alleen dit keer niet in de vorm van nieuwe nummers, deze bekende multi-artiest heeft namelijk tijdelijk het podium ingeruild voor het witte doek! Om specifiek te zijn een linnen schilderdoek. Hierop kan Rob van Daal zijn creatieve kant uiten. Zijn penselen dansen als het ware over het doek. In de tijd dat zijn muziekcarrière vrijwel stil kwam te liggen door COVID-19 is de artiest een ander creatief zijspoor ingeslagen en heeft hij zichzelf het schildersvak meester gemaakt.

Rob van Daal

Hoe ziet zijn nieuwe werk eruit?

Abstract, kleurrijk, toegankelijk en bovenal komt het recht uit zijn hart. Van Daal wil als schilder graag in het hier en nu leven. Hij omschrijft zijn eigen schilderstijl als ‘VanDaalistische’ schilderkunst. Schilderen doe je met gevoel, dan ontstaat er vanzelf iets moois. De bekende multi-artiest krijgt uit diverse hoeken complimenten en waardering voor zijn werk. Dat vindt hij echt fantastisch. Van Daal is blij dat hij zich nu op deze beeldende manier alsnog kan uiten.

Bekijk een greep uit zijn collectie

Wil je zelf een mooi kunstwerk aan de muur?

Heb je zelf in huis nog een kale muur die wel wat kleur kan gebruiken? Rob van Daal maakt ook graag kunst op maat, zodat het perfect in de kamer past. Denk aan de kleurstelling, formaat en stijl. Verder wordt elk schilderij voorzien van een uniek Certificaat van Echtheid.

Neem contact op voor de mogelijkheden