Kunst op maat

Als kunstenaar probeer ik dicht bij mezelf te blijven, vernieuwend te zijn en ga ik de dialoog aan met het materiaal wat ik gebruik.

In het hier en het nu wil ik zijn als schilder. Elke lijn die ik zet is onomkeerbaar, geen correctie mogelijk.

Toch vind ik het enorm fascinerend en inspirerend als ik zie waar het werk geplaatst zal worden.
Met deze indruk maak ik het werk op maat en volledig passend bij de omgeving en de persoonlijkheid van de eigenaar of de woning.

Mijn materiaal laten dansen op papier, de lijnen zien en voelen vloeien, daar geniet ik van.

Vind je mijn werk mooi en ben je op zoek naar een uniek kunstwerk. Ik maak in opdracht schilderwerk op maat. Samen kunnen we kleurstelling, formaat en stijl bespreken. Laat mij je verassen met een uniek en gewaagd schilderij. Elk werk wordt voorzien van een uniek Certificaat van Echtheid.

Het is voor bedrijven ook mogelijk om schilderijen te lenen, zodat je bijvoorbeeld elk seizoen een nieuw exemplaar kunt ophangen. Deze kunnen uiteraard ook volledige op maat worden gemaakt. Rob komt graag bij je langs! Het bedrag wordt, in overleg, per kwartaal vastgesteld.

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.