Rob van Daal is bekend als Nederlandse zanger en entertainer. Bekend van nummers zoals ‘Ik ga leven’ en ‘Zo heb ik het nooit bedoeld’ is Rob geboren voor de entertainment en het podium. Al meer dan 25 jaar treed Rob op bij evenementen door heel het land. Rob is nu een nieuwe weg ingeslagen en heeft zich sinds maart 2020 helemaal op zijn schilderkunst gestort. Met kleurrijke schilderijen en objecten laat Rob een andere kant van zichzelf zien.

Kunstenaar Rob van Daal

Kleurrijk, gedurfd en abstract. Zo zijn de kunstwerken van Rob van Daal in het kort te omschrijven. De schilderijen op doek zijn gevuld met creativiteit en passie die goed terug te zien zijn in de kleuren en patronen. Zelf zegt Rob van Daal hierover; ‘de schilderijen geven een gevoel van nieuwsgierigheid en onderzoek’.

Ieder schilderij heeft een andere stijl en emotie. Bekijk een greep van de collectie hier op de site.

Naar de collectie

Rob van Daal

Kunst op maat

Ben je op zoek naar een kunstwerk van Rob op maat? Of wil je graag een specifieke kleurstelling of stijl? Rob gaat graag samen met je in gesprek over jouw wensen om daarna een kunstwerk op maat te maken. Bij ieder kunstwerk ontvang je een certificaat van echtheid zodat jij kan tonen dat je een echte Rob van Daal in huis hebt.