Rob van Daal is een Nederlandse artiest in hart en ziel. De gezellige Brabantse volkszanger weet altijd een goede sfeer te creëren op feestjes. De zanger richt zich nu alleen tijdelijk niet meer tot zijn publiek maar tot zijn doek. Door COVID-19 bleven de concerten en evenementen (en dus ook de boekingen) uit. Dat raakte hem diep. De drang om te creëren bleef echt voortleven.

Nederlandse artiest ontplooit zich tot kunstenaar

Na meer dan 25 jaar te hebben opgetreden door heel het land, heeft Rob van Daal zich sinds maart 2020 volledig in de schilderkunsten gestort. Met succes! Een aantal van zijn kunstwerken zijn al tentoongesteld bij twee exposities. Van Daal schildert met olieverf op linnen doeken. Hij houdt van kleurrijke, abstracte schilderijen die zijn opgebouwd uit vele lagen. Schilderen is een verborgen passie van de Nederlandse artiest, waar hij hiervoor eigenlijk nooit de tijd voor had. Van Daal omschrijft zijn stijl als VanDaalistische schilderkunst. Het oeuvre van Rob bestaat uit diverse schilderijen en beschilderde objecten. Van Daal vindt het geweldig dat hij uit diverse hoeken complimenten ontvangt over zijn werken, dat is rijkdom. Stilzitten is niks voor hem. Hij wil genieten. Hij wil leven!

Naar de kunstcollectie

nederlandse artiest

Wil je een eigen Van Daal aan de muur?

Dat kan! Naast de werken uit zijn al bestaande collectie, creëert Rob ook graag kunstwerken die aansluiten bij jouw persoonlijkheid en de ruimte waarin het komt te hangen. Spreekt een bepaalde stijl jou wel aan, maar wil je qua kleurgebruik net wat anders. Ga dan het gesprek aan met Van Daal, zodat hij zich kan laten inspireren door jouw persoonlijke wensen. Bij aankoop van een kunstwerk ontvang je altijd een door Rob van daal ondertekend certificaat van echtheid.

Neem contact op